Transpas CS wordt door een grote groep van onze klanten gebruikt. Dit vormt onze basis en wij zien het als essentieel deze goed te blijven bedienen en onderhouden.

Transpas CS is een zeer flexibel TMS dat veel ruimte biedt aan maatwerk. Hierdoor kunnen wij het geschikt maken voor de meest uiteenlopende transportbedrijven en dat is de afgelopen 15 jaar dan ook volop gebeurd.

Hoewel wij de stap hebben gezet naar verdere standaardisatie wordt Transpas CS volledig doorontwikkeld en ondersteund. Er komen per jaar meerdere updates uit en wij blijven het programma optimaliseren, aanpassen aan nieuwe wettelijke en technische normen en natuurlijk het belangrijkste: aanpassen aan de hand van gebruikerswensen.

Techniek
Transpas CS wordt in dezelfde programmeeromgeving gemaakt als Transpas Enterprise en draait op hetzelfde database-systeem. Dit zorgt ervoor dat de software modern en actueel blijft. Via het menu Systeem-Nieuwe versie kunt u controleren of er updates zijn en eventueel de technische wijzigingen aan de versie inzien. Voor meer informatie kunt u altijd contact met onze support opnemen of met uw eigen projectmanager.

Overstap
In bepaalde gevallen zullen wij adviseren om de overstap naar Enterprise te overwegen. Bijvoorbeeld als uw bedrijf gaat uitbreiden,  standaardiseren, of als er andere grote wijzigingen zijn. Wij bepalen dan samen of Enterprise een optie voor u is en of u in staat bent volgens dit standaardsysteem te werken.

In alle andere gevallen kunt u blijven rekenen op een Transpas CS-versie die up-to-date is, doorontwikkeld wordt, en volledig door ons wordt ondersteund.