Onze referentielijst wordt regelmatig bijgewerkt. U kunt deze in zijn geheel downloaden als PDF-bestand zodat u op uw gemakt op zoek kunt naar een collega-vervoerder bij wie u meer informatie kunt krijgen.

DOWNLOAD REFERENTIELIJST
logo-devries Wij vervoeren voedselproducten voor veel toonaangevende klanten. We slaan deze ook voor hen op in ons magazijn. De houdbaarheids-datum is essentieel in het proces van bestellen en uitslaan. Onze loods is geheel voorzien van Wifi door onze hardwareleverancier. Hierna heeft Art Systems onze eigen handscanners uitgerust met Transpas Logistics. Met dit systeem komen de
loodsmedewerkers in directe verbinding te staan met Transpas en kunnen ze gecontroleerd en snel inslaan, uitslaan en verplaatsen. De implementatie verliep  snel en succesvol en we doen er nu dagelijks honderden scans mee.

Gerrit Douwe De Vries (De Vries Hallum), Hallum, NL
devries-hallum.com/

logo-rto Begin dit jaar hebben wij na een uitvoerige selectie gekozen voor Transpas Enterprise. De vele mogelijkheden en de flexibiliteit van het pakket hebben voor ons de doorslag gegeven om voor Transpas Enterprise te kiezen. Tijdens de implementatie is de samenwerking uitstekend er wordt direct gereageerd op je vraag. Dit is zeer prettig je leert zo snel om te gaan met het pakket. Ook na kantoortijden was de projectleider te bereiken. Dit is iets wat voor onze organisatie zeer belangrijk is omdat de logistiek doorgaat ook na kantoortijden!Ze nemen de “klus” aan en gaan ervoor. Geen verassingen achteraf gewoon flexibel en duidelijk!!Peter Rooijackers (Rooijackers Oeffelt), Oeffelt, NL
www.rto-oeffelt.nl

logo-elgersma Sinds 2010 werken wij met Transpas. Onze keuze is op dit pakket gevallen vanwege de geboden faciliteiten en omdat de werkwijze van Art Systems aansluit bij onze beleving van een goede ict-dienstverlener. Uiteraard verloopt een implementatie nooit vlekkeloos en moet je je eisen en wensen soms bijstellen. Maar door inzet van beide partijen kom je altijd tot een oplossing. Lopende zaken worden door onze implementatiebegeleider Michiel Deunk opgepakt en acute problemen worden door de helpdesk verholpen. Overzicht op de lopende punten behouden we met behulp van een Google-document waarin zowel Art Systems als wij toegang hebben.Transpas zorgt er mede voor dat wij onze slogan “Op weg naar een tevreden klant” kunnen waarmaken bij onze opdrachtgevers.
Marjan Moinat (Elgersma Logistiek), Harderwijk, NL
www.elgersmalogistiek.nl

logo-bidom Bidon|Fritom B.V. is in juni 2013 live gegaan met Transpas Enterprise. Na een redelijk korte voorbereidingstijd is de implementatie succesvol verlopen. Wij zijn uitermate tevreden over de bereikte resultaten. Bijna alle processen verlopen sneller en efficiënter. De vakkundige begeleiding van Bob Smedes is hierin zeer waardevol geweest. Interfaces met onze overige systemen zijn probleemloos gerealiseerd. Krachtig punt van Transpas Enterprise is, dat al onze wensen tot nu soepel opgelost konden worden binnen de standaarden. Ondanks dat men weinig of geen ervaring had met bedrijven als de onze. De eerlijkheid van Art Systems over wat wel en wat niet kan is een groot pluspunt. We weten van te voren waar we aan toe zijn. Begin 2014 hopen we op dezelfde manier te starten bij ons zusterbedrijf Melkweg|Fritom B.V. Met Transpas Enterprise in onze toolkit kunnen we het waarmaken dat we onze opdrachtgevers logistieke rust willen bieden.
Cor Grit (Bidon|Fritom), Enter, NL
www.bidonfritom.nl

logo-kisjes Als Kisjes Transport BV en Kisjes Verhuur BV werken we al jaren met Transpas. De verhuurmodule is destijds speciaal voor ons gebouwd en voldoet volledig aan onze wensen. De transportmodule heeft zich goed ontwikkeld de laatste jaren waardoor wij snel en betrouwbaar en gedigitaliseerd kunnen werken.Ik ben dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Art systems; ze zijn snel, betrouwbaar en weten goed op de wensen van Kisjes BV in te spelen.
Marieke Kisjes (Kisjes Transport), Apeldoorn, NL
www.kisjes.net

logo-mkg Na een uitgebreide selectie hebben wij, MKG Koeriers, de keus gemaakt voor de Enterprise-versie van Transpas.
Zeer prettig is de duidelijk, nuchtere manier van zaken doen. Ons vast aanspreekpunt, Jaap van de Meent heeft alles gedaan om de implementatie soepel te laten verlopen.
Op het tempo waarin wij ons prettig voelen, gestructureerd, zodat de doelen gehaald worden.Rob Kerkhof (MKG Koeriers), Elsendorp, NL
www.mkgkoeriers.nl

logo-boonzaaier Na diverse TMS systemen te hebben onderzocht hebben wij een goede partner gevonden in Art Systems. Wij hebben op hun advies gekozen voor Transpas Enterprise gezien onze bedrijfsvoering. Een goede keuze blijkt ook achteraf. Mede gezien onze uitbreiding van mei 2013 met warehousing en digitale facturatie. Onze contactpersoon Jaap van de Meent met zijn achterban hebben laten zien hier ook kundig in te zijn.
Diverse aanpassingen die wij later tegen het lijf liepen zijn snel en accuraat opgepakt en aangepast waarvoor onze hartelijke dank.
Al met al een zeer uitgebreid systeem met vele mogelijkheden.

Rob Boonzaaier (Boonzaaier Transport), Ede, NL
www.rbtransport.nl/