Bij Art Systems kun je op verschillende manieren instromen.

Trainee supportmedewerker / stage

Wil je de transportsector en onze software leren kennen? Kun je wel goed logisch nadenken op mbo-niveau? Kun je goed communiceren en wil je graag onze klanten helpen? Solliciteer als supportmedewerker. Wij leiden je verder op.

Dit kan ook als stage, maar alleen als je in de laatste fase van je opleiding zit.

Technisch

Heb je in een ICT-opleiding gedaan op niveau mbo-4, met de focus op softwareontwikkeling? Weet je hoe een database in elkaar steekt en hoe je die bewerkt met SQL? Ben je geïnteresseerd in hoe de transportwereld in elkaar steekt, en wat wij voor onze klanten betekenen? Solliciteer als programmeur of implementatieconsultant (open sollicitaties zijn welkom).

Consultant/projectmanager

Weet je al heel wat van de transportwereld? Heb je interesse in software? Heb je een sterke persoonlijkheid en weet je van aanpakken? Kun je meedenken en praten op hbo-niveau bij zowel planners als directies? Solliciteer naar de functie van projectmanager of consultant.

Wij nodigen je dan van harte uit om je motivatie en CV per e-mail te sturen naar Willem van de Vis, Operationeel directeur, willem@artsystems.nl. Vragen over vacatures ontvangen we ook graag per e-mail.

Wij willen met onze medewerkers langdurige relaties aangaan. Net als met onze klanten. Wij zijn niet geïnteresseerd in detachering, uitzendbureaus en andere wervingsaanbiedingen.

 

Zie onze carrière-pagina bij Indeed voor alle actuele vacatures.